fbpx

Wil je gezond afvallen zonder honger en het gevoel dat je een streng dieet volgt?

Weekmenu's aanbod

De speciale zomer-editie is uit!

4 weken lekker & gezond eten

Uitgebalanceerde weekmenu’s van 6 eetmomenten en 1500 kcal per dag,  boordevol heerlijke seizoensproducten. Zoals lekker veel zomerfruit, frisse maaltijdsalades, gazpacho en koude of lauwwarme wraps.

Met dit e-book geniet je volop van wat de zomer jou te bieden heeft.

Elke dag anders weekmenu's

8 weken lekker & gezond eten

Speciaal voor vrouwen

Gezond afvallen zonder honger of het gevoel dat je een streng dieet volgt. Dat kan met deze gevarieerde weekmenu’s. Gewoon normaal eten zonder poespas, maar wel heel lekker & gezond. 

De weekmenu’s zijn volledig uitgewerkt inclusief hoeveelheden, bereiding en een handige boodschappenlijst. Het nadenkwerk is al voor je gedaan, heerlijk toch?

De inhoud is gebaseerd op de dagelijkse basisbehoefte van een volwassen vrouw. Dat wil zeggen: +- 1500 kcal per dag, verspreid over 6 eetmomenten. Daarbij is rekening gehouden met een goede balans in eiwitten, vetten & koolhydraten. 

Omdat je geen gekke fratsen hoeft uit te halen, kan je partner en de rest van het gezin makkelijk meedoen. Met iets grotere porties en/of een extra eetmoment eten ook zij heel lekker en gezond.  

Ervaar het zelf! Klaar om aan de slag te gaan?

Wat anderen zeggen

Met mijn drukke baan vind ik het lastig om elke dag iets gezonds te bedenken, maar het is Elisa gelukt om een lekker en gezond menu te maken. Mijn man en kinderen hebben ook gewoon meegedaan met de avondmaaltijden. Wel zo makkelijk. Ik ben heel blij dat ik hiermee ben begonnen. Het voelt nu na die 8 weken als een nieuwe gewoonte, precies zoals Elisa zegt.
Saskia
Wat een fijne manier van afvallen is dit! Ik hoef helemaal nergens aan te denken. Alles is al voor me bedacht en uitgerekend. De maaltijden zijn heerlijk. Ze zijn heel gevarieerd en zitten boordevol groente. Tot nu toe ben ik 5 kilo kwijt. Ik voel me al een stuk lekkerder in mijn vel en ga de weekmenu's zeker nog een keer volgen om mijn streefgewicht te bereiken.
Emma
Ik had altijd weinig energie en voelde me nooit echt fit. Elisa liet mij met deze weekmenu's inzien dat juiste voeding de sleutel is tot lekker in je vel zitten. Dat ik daarbij ook nog eens wat kilo’s kwijtraak, is mooi meegenomen! Oh, en het allerfijnste? Ik hoef 8 weken lang niet na te denken over het eten en de boodschappen, dat geeft me heel veel rust!
Marian

Je ontvangt:

Nieuwsgierig naar wat je kunt verwachten?

"Elisa liet mij met deze weekmenu's inzien dat de juiste voeding de sleutel is tot lekker in je vel zitten"